Logo JAMNICA plus d.o.o.

JAMNICA plus d.o.o.

JAMNICA plus d.o.o.

8
4.1

Razgovor za posao

Pošalji pitanje

Kako se prijaviti na oglas?

Kada među otvorenim natječajima pronađete onaj koji odgovara Vašim interesima, prijavite se putem našeg web obrasca za prijavu unutar natječaja.
Ako među otvorenim natječajima trenutno ne pronalazite onaj koji Vam odgovara, a želite iskazati svoj interes za zaposlenjem kod nas, uvijek možete odabrati Otvorene molbe i popuniti web obrazac za prijavu unutar natječaja.
Ako imate poteškoća s online prijavom, molimo Vas da nas o tome obavijestite na elektronsku adresu ljudski.resursi@jamnica.hr.
Ako ne posjedujete e-mail, prijaviti se možete slanjem prijave na Jamnica plus d.o.o., Getaldićeva 3, 10 000 Zagreb.


Kako izgleda proces selekcije u Jamnici?

Ako ste se prijavili za poziciju skladišnog radnika, transportnog radnika, vozača kamiona, proizvodnog radnika ili kontrolora proizvoda, možete očekivati poziv na razgovor s voditeljem na lokaciji za koju ste podnijeli prijavu. Ako ste već radili za nas, razgovor neće biti potreban.
Ako ste se prijavili za neku drugu poziciju (npr. prodajni developer, voditelj prodaje, administrativni poslove itd.) pregledat ćemo Vašu prijavu i ako procijenimo da najbolje udovoljavate zahtjevima radnog mjesta pozvat ćemo Vas na psihologijsko testiranje. Nakon toga slijedi razgovor s djelatnicima Sektora ljudskih resursa i nadređenom osobom u sektoru za koji ste podnijeli prijavu. Ovisno o zahtjevnosti pozicije, možete očekivati jedan ili više krugova razgovora. Kod nekih pozicija, unutar testiranja, možemo primijeniti i specijalizirane testove znanja vezane za posao za koji ste se prijavili.
Bez obzira na poziciju, tijekom našeg selekcijskog postupka trudimo se pravodobno komunicirati, pružiti Vam sve potrebne informacije te stvoriti ugodnu atmosferu kako biste u što većoj mjeri mogli pokazati svoje sposobnosti te nam pokazati zašto ste upravo vi idealan kandidat za naš tim.


Koliko traje selekcijski postupak?

Ako ste se prijavili na raspisani konkretni natječaj i zadovoljavate uvjete koji su navedeni u oglasu, poziv na razgovor ili testiranje možete očekivati unutar dva tjedna od datuma završetka oglasa. Ako procijenimo da ne zadovoljavate uvjete koji su navedeni u oglasu ili niste zadovoljili na nekom od krugova selekcije (testiranje, razgovor itd.), povratnu informaciju dobit ćete po završetku natječaja (maksimalno 4 tjedna od završetka oglasa).
Ako ste se prijavili na natječaj za raspisano sezonsko zaposlenje (skladišni radnik, transportni radnik, proizvodni radnik i kontrolor proizvoda) i zadovoljavate uvjete navedene u oglasu, poziv na razgovor možete očekivati u periodu trajanja sezone. Ako ne zadovoljavate uvjete, povratnu informaciju dobit ćete po završetku sezone.
Ako ste nam poslali otvorenu molbu, poziv možete očekivati kada se oslobodi radno mjesto koje odgovara Vašim kvalifikacijama.


Hoću li dobiti povratnu informaciju nakon završetka selekcijskoj postupka?

Svi kandidati koji su se prijavili na u tom trenutku raspisani natječaj dobivaju povratnu informaciju po njegovom završetku, neovisno o ishodu samog natječaja.
Ako ste poslali Otvorenu molbu, dobit ćete automatski odgovor koji Vam objašnjava daljnje postupanje nakon primitka Vaše prijave.
Povratnu informaciju šaljemo putem elektronske pošte.© 2024 Adorio - made withfor