Logo ZAGREBAČKA PIVOVARA d.o.o.

ZAGREBAČKA PIVOVARA d.o.o.

ZAGREBAČKA PIVOVARA d.o.o.

9
4.2
Prati

Web

www.zakonposao.hr

Veličina

500-599 zaposlenih

Prihod

> 50 mil. EUR

Osnovano

1892

Sjedište

Ilica 224, Zagreb

Djelatnost

Proizvodnja piva

Menadžment

Miroslav Holjevac, Slavica Kozina, Alina Ružić

Opis

Zagrebačka pivovara nastala je davne 1892. godine, kada se pokazalo da mali zagrebački pivari s Gornjeg grada ne mogu proizvoditi dovoljno piva za grad koji se sve više širio i razvijao. Iste je godine počela i proizvodnja Ožujskog, danas najprodavanijeg piva u Hrvatskoj.

Od 2012. godine postajemo dio Molson Coors Brewing Company, treće najveće pivarske grupacije na svijetu, pa se naši brendovi Ožujsko, Tomislav i Rezano nalaze u društvu pivskih brendova kao što su Staropramen, Stella Artois, Beck's, Corona, Leffe, Bavaria i drugi. Inovacijama i ulaganjima svoj bogati portfelj proširili smo i pićima izvan pivske kategorije, Hidrom i hard seltzerom WAI. Jedinstveni smo u ostvarivanju naše misije, a to je kreiranje izvanrednih brendova s velikom strašću i visokom razinom posvećenosti svih zaposlenika Zagrebačke pivovare u svrhu oduševljavanja ljubitelja piva.

Imamo jedinstvenu korporativnu kulturu, a briga za zaposlenike među našim je ključnim vrijednostima. Uz kompetitivna primanja i brojne benefite, zaposlenike nagrađujemo za profesionalna postignuća i vodimo računa o njihovu zdravlju i sigurnosti.

Već deset godina za redom nositelji smo certifikata Employer Partner, najprestižnijeg regionalnog priznanja za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima koje dodjeljuje konzultantska organizacija Selectio, a svrstani smo među 10% najboljih poslodavaca prema ukupnoj kvaliteti HR sustava.
2022. godine dodijeljen nam je i dodatni certifikat Above and Beyond i to čak u 2 od ukupno 5 kategorija. Above and Beyond certifikat dodjeljuje se za izvrsnost HR sustava i povezanost svih HR praksi koje prate cjelokupno iskustvo zaposlenika u organizaciji te predstavlja posebno priznanje za kompanije koje su se istaknule vrhunskim HR praksama i nagradu za najbolje od najboljih.

Globalna organizacija Top Employers Institute prepoznala je našu kulturu i izvrsnost u praksama upravljanja ljudskim resursima te nam dodijelila dva certifikata za 2023. godinu: Top Employer Croatia i Top Employer Europe. Ovo prestižno međunarodno priznanje dodjeljuje se kompanijama koje ispunjavaju stroge globalne standarde, a njime smo potvrdili da stojimo bok uz bok s najboljim europskim kompanijama.


- prikaži više

Što nudimo

Vjerujemo da zakon ljudi zaslužuju zakon benefite i želimo te propisno nagraditi za doprinos našem pivskom timu.

Kod nas ne moraš birati između božićnice i 13. plaće jer ti nudimo oboje, kao i niz drugih pogodnosti. Osim financijskih benefita, zaposlenicima je dostupan i program pomoći u okviru kojeg nudimo pravne i financijske konzultacije te psihološko savjetovanje.

Kontinuirano ulažemo u zakon ljude, svake godine identificiramo zaposlenike s potencijalom za preuzimanje izazovnijih pozicija u našoj organizaciji. Na taj te način možemo na vrijeme pripremiti za sljedeći korak u karijeri. Želimo da ostvariš svoj potencijal, a mi smo tu da te u tome podržimo.

Mogućnost napredovanja i razvoja karijere

Bonus

Regres

Jubilarne nagrade

Slobodan dan za sistematski pregled

Subvencionirana Multisport kartica

Naknada za topli obrok

Edukacije i usavršavanja

13. plaća

Naknada za prijevoz

Dar za djecu

Uskršnji bon

Dopunsko i dodatno zdravstveno osiguranje

Naknada za rođenje djeteta

Program pomoći za zaposlenike

Slobodan dan za prvi dan škole

Fleksibilno radno vrijeme

Uvodni program za zaposlenike i interna akademija znanja

Božićnica


© 2024 Adorio - made withfor