Logo ROTO DINAMIC d.o.o.

ROTO DINAMIC d.o.o.

ROTO DINAMIC d.o.o.

7
3.5
Prati

Web

www.rotodinamic.hr

Veličina

600-799 zaposlenih

Prihod

> 50 mil. EUR

Osnovano

1992

Sjedište

Ulica grada Wirgesa 14, Samobor

Djelatnost

Nespecijalizirana trgovina na veliko

Menadžment

Petar Bašić, Maja Novak

Opis

Tvrtka Roto dinamic d.o.o. osnovana je 1992. godine pod nazivom Roto promet d.o.o. Tijekom devedesetih godina bilježimo konstantan rast i razvoj, te postajemo vodeći distributer pića u Hrvatskoj. Danas opskrbljujemo više od 8.000 caffe barova, restorana i hotela. Zahvaljujući logističkoj mreži koju čini 15 prodajno distributivnih centara, 25 maloprodajnih trgovina i 140 dostavnih vozila, sve isporuke robe vršimo u roku 24h od zaprimanja narudžbe. Osim veleprodajne mreže, razvijamo i maloprodajne diskonte pića idealne za sve kupce, ugostitelje i građane u potrazi za idealnim omjerom cijene i kvalitete.

Kako bismo našu ponudu održali na zavidnoj razini, tijekom 2019. godine pokrenuta su dva projekta na različitim lokacijama.

Konceptom "Zabava je ozbiljan posao" u suradnji sa agencijom Brigada, unapređujemo interijer na maloprodajnoj lokaciji Planinska u Zagrebu stvarajući jedinstven fizički doživljaj pri kupnji kroz experiential dizajn. Tako danas, kupci imaju mogućnost kreirati svoju listu želja potrebnih proizvoda kroz party planer kalkulator, preuzeti svoja pića rashlađena za konzumaciju iz rashladne komore, opskrbiti se i dodacima neophodnim za svaku proslavu kao što su led, začini, koktel asortiman, čaše, svježe i smrznuto voće, te po završetku svoje proslave vratiti nepotrošene količine.

Druga inovacija u maloprodajnom mreži je Drive in usluga na lokaciji Ksaverska 8 gdje svi kupci svoju kupnju mogu obaviti iz udobnosti vlastitog vozila, kao i unaprijed naručiti te preuzeti narudžbu u dogovoreno vrijeme.

Roto dinamic surađuje s više od 300 domaćih i inozemnih proizvođača i uvoznika bezalkoholnih i alkoholnih pića od kojih je više od 50 vinarija. Prepoznajući potrebe kupaca razvijamo vlastitu robnu marku Profi Line koja čini skup različitih proizvoda kao što su šećer, med i mlijeko te razna oprema za ugostiteljstvo.

U želji da ugostiteljima ponudimo ne samo najbolju uslugu, nego i proizvode, Roto dinamic je ekskluzivni uvoznik nekoliko prestižnih internacionalnih brendova vina i žestokih pića iz artisan kategorije. Među vinarijama tu su Montes iz Čilea i Kaiken iz Argentine s vinima izuzetnog karaktera i kvalitete koja su odraz najboljeg s obje strane Anda, Jakončič vina iz susjednih Goriških brda u kojima se odražava stoljetna mudrost i raznolikost vinarstva prenošena generacijama, zatim Weingut Weszeli, vinarija kultnog austrijskog vinogorja Kamptal odakle dolaze elegantna i uravnotežena bijela vina najviše kvalitete.

Od žestokih pića, na tržištu predstavljamo kolumbijski Parce rum, rum visoke kvalitete rađen po recepturi bogotskih majstora izrade finih rumova iz pomno biranih i odležanih sastojaka.
U kategoriji omiljenog koktela u svijetu, Gina&Tonica, predstavljamo autentične proizvode: njemački Woodland Dry Gin, suhi gin koji je u kratko vrijeme osvojio brojne nagrade među kojima je i ona najboljeg gina na svijetu, Panarea Gin, botanički biser juga Italije koji se nalazi u samom vrhu talijanske produkcije finih ginova, te Alkkemist Gin - ultra premium španjolski gin unikatnog okusa i arome stvaran po biodinamičkim principima sa čak 21 biljkom koje se dodaju tijekom i nakon destilacije.
Iz engleskog Devona, predstavljamo Luscombe tonik, 100% prirodan, bez kemijskih okusa ili šećera. Okusi Luscombe tonika su čisti, svježi i idu ruku pod ruku s visoko kvalitetnim ginovima. Budući da imaju tako nevjerojatne prirodne okuse, također su ukusni i kad se piju sami. Za ljubitelje mjehurića, iz vinarije Astoria u samom srcu DOCG zone Conegliano-Valdobbiadene, jednom od najljepših talijanskih vinogradarskih područja, stižu prosecca koja se danas prodaju u više od 100 zemalja diljem svijeta, a poslužuju u nekim od najekskluzivnijih restorana i wine barova.
Od srpnja 2019., svoj dosadašnji ekskluzivni asortiman širimo za pivski segment njemačkim brendovima Erdinger i Stiftung.

Naši kupci koji vole kupovati iz udobnosti svojeg naslonjača mogu posjetiti naš webshop gdje mogu pronaći više od 2000 artikala uz besplatnu dostavu iznad 300kn/39,82?.

Za naše kupce smo ostvarili suradnju s mobilnom platformom za dostavu hrane i namirnica ? Wolt. U početku smo pokrenuli dostavu iz shopova u Zagrebu, a radi velikog interesa proširili smo i na druge shopove u Hrvatskoj. Točne lokacije na kojima surađujemo s Woltom možete pogledati na sljedećem linku. Dostava se obavlja unutar 45 minuta od vremena narudžbe, pa ukoliko kupac u nezgodnom trenutku ostane bez hladnog pića, uvijek može naručiti iz Roto shopova putem Wolta.

ROTO mobilna aplikacija novost je na tržištu distribucije piće. Od sada sve što je potrebno za rad kafića ugostitelj može odraditi putem mobilne aplikacije: pregledati popis prethodnih narudžbi, ponoviti narudžbu, naručiti novu robu, pratiti status dostave i imati uvid u sve svoje financije na jednom mjestu.

Aplikaciju možete downloadati putem Google Play Store ili putem App Store. Za pokretanje aplikacije potrebno je kontaktirati prodajnog predstavnika za aktivaciju računa u sklopu aplikacije.- prikaži višeŠto nudimo

Svaki clan Roto tima izuzetno je važna karika u lancu bez koje sustav ne bi mogao funkcionirati. Zato svaki dan trebamo ulagati u sebe, stvarati vrijednu i poticajnu okolinu za sve nas i njegovati korektan i profesionalan odnos prema kolegama.

Ponosni smo na rad u pozitivnoj i timski usmjerenoj radnoj atmosferi te kontinuirano radimo na pogodnostima kako bi našim ljudima rad bio uspješniji.

Osim raznih materijalnih pogodnosti (božićnica, uskrsnica, regres, dar za djecu, jubilarne nagrade, naknade za topli obrok i prijevoz) nagrađujemo i uspomene naših zaposlenika s radnog mjesta te nagrađujemo kroz projekt "Imam ideju" ideje i prijedologe za unapređenje i razvoj poslovanja naše kompanije. Napredak i trud nagrađujemo kroz razvijen sustav stimulacija, edukacija i osposobljavanja te mogućnosti internih napredovanja.

Što se cijeni i kako mogu doprinijeti timu?

ISKRENOST
Etični smo, zagovaramo povjerenje, otvorenost i transparentnost u svim situacijama

POŠTOVANJE
Cijenimo različitosti i doprinos svih naših kolega te smo dostojanstveni i empatični u našem ponašanju i reakcijama

PREDANOST
Kontinuirano smo fokusirani na ostvarenje rezultata koji se od
nas oćekuju

OPTIMIZAM
Pokazujemo pozitivan stav prema poslovnim situacijama i kolegama.
Naša čaša je uvijek polu-puna! :)

ENTUZIJAZAM
Strastveni smo oko onoga što radimo i vjerujemo da je uspjeh
putovanje u kojem uživamo

ODGOVORNOST
Prihvaćamo naše odgovornosti i obveze u obavljanju posla

Fleksibilno radno vrijeme i za određena radna mjesta dostupna mogućnost je rada od kuće.

Mogućnost razvoja svojih osobnih i poslovnih kompetencija.

Stimulativna primanja.

Regres za ugodnije ljetovanje.

Svaki zaposlenik za rođendan dobije nagradu kako bi proslava bila što ljepša.

Obilježavamo važne datume, ali i družimo se na Obiteljskom danu. Uz to, slavimo uspješno odrađene sezone.

Naknada za topli obrok.

Ulažemo kontinuirano u interne i eksterne edukacije.

Povoljnija štednja u 3.mirovinskom stupu.

Naknada za prijevoz.

Materijalne pogodnosti - Rođendan, Božić, Uskrs, rođenje djeteta, odlazak na godišnji odmor ili proslava jubilarne godine u našoj ekipi. A uz to i popust na asortiman!

Povoljnije dopunsko i dodatno zdravtsveno osiguranje.

Za svako rođeno dijete dobiješ naknadu, a za prvašićev prvi dan škole- slobodan dan.
© 2023 Adorio - made withfor Croatia