Logo Span d.d.
Logo Span d.d.

Span d.d.

Span d.d.

  • 4.04 54 recenzije

  54 recenzije
  • 4.04 54 recenzije

  54 recenzije
 • Prati

  Web

  span.eu

  Veličina

  500-1000 zaposlenih

  Prihod

  100-500 mil. HRK

  Osnovano

  1993

  Sjedište

  Koturaška cesta 47, Zagreb

  Djelatnost

  IT

  Menadžment

  Nikola Dujmović, Damir Bočkal, Marijan Pongrac, Dragan Marković, Antonija Kapović, Saša Kramar

  Opis

  Želite li se pridružiti rastućem timu vrhunskih profesionalaca koji ulažu vrijeme i trud u podučavanje, karijerni rast i razvijanje zaposlenika u sljedeću generaciju IT stručnjaka? Došli ste na pravo mjesto. Span je hrvatska IT kompanija s globalnim dosegom specijalizirana za pružanje stručnih usluga projektiranja i razvoja informacijskih sustava te tehničke podrške za poslovne korisnike i velike korporacije. Neprestano se usavršavamo, poboljšavamo i usvajamo nove trendove, nove vještine i nova znanja, nudeći vam gotovo beskrajne mogućnosti za napredak.

  Učite od najboljih, iskusite vrhunske tehnologije i napredujte uz podršku visoko educirane ekipe stručnjaka radeći za velike međunarodne klijente. Istodobno, Span njeguje ljudske vrijednosti i potiče neformalno, prijateljsko radno okruženje i gotovo obiteljsku atmosferu. U Spanu je komunikacija iznimno bitna i uvijek nalazimo vremena kako bismo razmotrili svaki prijedlog, uvažili svako mišljenje i čuli svaki glas. Span jednakim žarom te pozornošću brine i za svoje klijente kao i za svoje zaposlenike, a ljudi su nam uvijek na prvom mjestu.


  - prikaži više

  Recenzije za Span

  Preporuka

  Radno vrijeme
  4.1
  Sigurnost radnog mjesta
  4.4
  Plaća i karijera
  3.6
  Međuljudski odnosi
  4.3

  Preporuka

  Radno vrijeme

  4.1

  Sigurnost radnog mjesta

  4.4

  Plaća i karijera

  3.6

  Međuljudski odnosi

  4.3

  Što nudimo

  Span zapošljava neke od najiskusnijih IT profesionalaca u regiji. Naš stručni kadar je naša velika prednost, a svaki od naših stručnjaka svoja znanja prenosi i na kolege. Transparentnost komunikacije i dijeljenje znanja te vještina nam je prioritet, a naša iskrenost kreće već od oglasa za posao i prožima sve aspekte našeg kolektiva. Kada kažemo kako radimo s najnaprednijim tehnologijama, doista to i mislimo. Ponosimo se time što održavamo obećanja jer znamo da samo tako možemo graditi dugoročne odnose, kako s korisnicima tako i sa sadašnjim i budućim zaposlenicima. Radimo s velikim međunarodnim klijentima na izazovnim projektima, i ako na nešto u Spanu nećete naići, to je profesionalna stagnacija.

  Prostora za napredovanje i prilika za edukaciju ovdje je nebrojeno puno. Svaku stepenicu vašeg karijernog puta možete prodiskutirati s vašim nadređenima i odjelom ljudskih potencijala. Tu smo kako bismo ulagali u vas te kako bismo planirali vaš poslovni razvoj - zajedno s vama. Span ima vlastiti testni centar gdje se možete besplatno educirati i besplatno polagati ispite iz tehnologija relevantnih za razvoj vaše karijere.

  Naša korporativna kultura njeguje zdravu ravnotežu privatnog te poslovnog i svakodnevno razbijamo stereotipe o tome kako velike korporacije koje rade na jednako tako velikim projektima poznaju samo surovu uštogljenost. U Spanu ćete i davati i dobivati redovan feedback vezan uz vaš rad, svaki aspekt vašeg posla podložan je vašim sugestijama te osvrtima i ovdje se poštuju vaše potrebe i vaš tempo. U Spanu ne vjerujemo u prisilu i pritisak već u komunikaciju i osobnu odgovornost. Poslovne sastanke možete održati i na neobaveznijim radnim kavama, nitko vam neće brojati sekunde provedene na radnom mjestu i ovdje nema podmetanja i nelojalnosti. Svi smo članovi istog tima i svi radimo s istim ciljem - isporučiti našim klijentima vrhunska rješenja te usluge i pritom napredovati i razvijati se, i kao tvrtka i kao pojedinci.

  No, nemojte nam samo vjerovati na riječ - javite nam se, dođite na razgovor i uvjerite se i sami kako Span ni po čemu nije klasična korporacija već najbolja moguća dugoročna solucija za vašu IT karijeru.

  Pogodnosti

  Fleksibilno radno vrijeme

  Redovito i strukturirano praćenje karijernog puta i planiranje profesionalnog razvoja

  Bonusi za preporuke i poslovne prilike

  SpanTV - interna televizija kao inovativan alat za transparentnu komunikaciju te prijenos kulture i vrijednosti kolegama na svim Spanovim lokacijama

  Mogućnost automobila za poslovno i privatno korištenje

  Dodatni slobodni dani (za selidbu, obiteljske razloge, odsutnost zbog bolesti bez otvaranja bolovanja...)

  Sportsko društvo i MultiSport kartica

  "Radne kave" - mogućnost održavanja sastanaka u neformalnijem okruženju

  Mogućnost osiguranog parkinga

  Besplatno certificiranje i edukacije, "In-house" Testing centar

  Službeni mobitel, pretplata i limit za službeno i privatno korištenje

  Naknada za prijevoz

  Teambuildinzi

  Besplatni sistematski pregledi

  Redoviti Performance Evaluation (PE) razgovori sa svrhom planiranja osobnog razvoja zaposlenika

  Parking za bicikle

  Pogodnosti za djecu zaposlenika

  Redovito ispitivanje radne klime i zadovoljstva zaposlenih te kompetencija putem 360 isptivanja

  Oglasi za posao
  © 2022 Adorio - made within Croatia